پیراشکی مرغ و بادنجان

پیراشکی مرغ و بادنجان

پیراشکی مرغ و بادنجان

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی مرغ و بادمجان یک رسپی راحت و با ارزش غذایی بالاست.

بادمجان منبع غنی فسفر،ناسونین،فولات،ویتامین های B، کلسیم،پتاسیم،ویتامین A و بتا ، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.

و همینطور اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم « همه کاره بودن » توضیح مناسبی است.

امیدواریم لذت ببرید از رسپی.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
سینه مرغ : یک عدد
بادنجان : سه عدد متوسط
گوجه فرنگی : سه عدد متوسط
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیراشکی مرغ و بادنجان

۱. بادنجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ میکنیم تا هنگامی که نرم شوند .

۲. سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز میکنیم .

۳. گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادنجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری میدهیم .

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .

۵. مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .

1 بادنجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ میکنیم تا هنگامی که نرم شوند . 2 سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز میکنیم . 3 گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادنجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری میدهیم . 4 خمیر پیراشکی 9595 را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند . 5 مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . پیراشکی گوشت و بادنجان

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست