۱. بادنجان ها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و سپس در روغن سرخ میکنیم تا هنگامی که نرم شوند .
۲. سینه مرغ را به همراه نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه آب پز میکنیم .
۳. گوجه را برش داده و به همراه سینه مرغ ریز شده به بادنجان ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم تفت مختصری میدهیم .
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
۵. مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .