پیراشکی ماهی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص ماهی

ماهی ماده غذایی مفیدی است که در مناطق شمالی و جنوبی کشورمان یعنی مناطقی که در کنار دریا واقع شده‌اند، جزو مواد اصلی و اساسی برنامه غذایی مردم این مناطق محسوب می‌شود.

ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.

ماهی و محصولات دریایی با وجود آن که جزو مواد غذایی حیوانی هستند، ولی از نظر ترکیب چربی با سایر مواد حیوانی متفاوت‌اند. چربی موجود در مواد غذایی حیوانی به طور عمده حاوی ترکیباتی به نام اسیدهای چرب اشباع شده هستند که این ترکیبات موجب بالا بردن کلسترول و سایر چربی‌های نامطلوب خون می‌شوند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
ماهی بدون استخوان : ۴۰۰ گرم

پیاز:دو قاشق غذا خوری
کره : ۱۵ گرم

آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
روغن :به میزان کافی

 

پیراشکی ماهی

روش تهیه:

۱. کره را در تابه ای آب کرده و پیازچه را اضافه می‌کنیم.

۲. ماهی را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد اضافه میکنیم تا پخته شود.

۳. در نهایت نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بر می‌داریم.

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

می‎توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست