پیراشکی لوبیا سبز

پیراشکی لوبیا سبز

پیراشکی لوبیا سبز

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

لوبیا سبز دارای مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است و حتی دارای مزایای قلبی عروقی می باشد.

لوبیا سبز منبع غنی از چربی های امگا ۳ است . کاروتنوئید و فلاونوئید موجود در لوبیا سبز دارای مزایای ضد التهابی هستند .

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز : ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ – ۳ قاشق غذاخوری
دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی لوبیا سبز

  1. لوبیاها را شسته و آنها را ریز می کنیم ( تقریبا ۱ سانتی ) . سپس آنها را می جوشانیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت پخته شود .
  3. لوبیای پخته را به مواد افزوده و کمی تفت می دهیم .
  4. رب گوجه فرنگی ، فلفل و دارچین را به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم .
  5. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست