پیراشکی لوبیا سبز

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص لوبیاسبز

لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می‌باشد و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز از نظر جذب آهن است. لوبیا سبز از حملات قلبی و سرطان جلوگیری کرده و خواص بسیار دیگری در آن نهفته می‌باشد.
نوع و فراوانی میوه ها و سبزیجات در فصل بهار و تابستان در ایران بسیار زیاد است. هر کدام از این محصولات علاوه بر خوشمزگی، خواص بسیاری دارند. یکی از این سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
لوبیا سبز : ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ – ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه :: به میزان کافی
دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی

روغن : به میزان کافیپیاز : ۱ عددبزرگ

 

پیراشکی لوبیا سبز

روش تهیه:

۱. لوبیاها را شسته و آنها را ریز می‌کنیم (تقریبا ۱ سانتی). سپس آنها را می‌جوشانیم.

۲. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت پخته شود.

۳. لوبیای پخته را به مواد افزوده و کمی تفت می‎‌دهیم.

۴. رب گوجه فرنگی، فلفل و دارچین را به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم.

۵. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست