پیراشکی فلافل

پیراشکی فلافل

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰-۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی فلافل جزو رسپی های محبوب ودرعین حال سالم و با ارزش غذایی بالا می باشد.

نخود بسیاری از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی ، مواد مغذی و ویتامین ب۶ ، ویتامین C، کلسیم ، روی ، فسفر و پتاسیم را داراست.

نخود هم چنین تاثیر به سزایی در سلامت پوست و مو دارد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
نخود : سه لیوان
پیاز : یک عدد متوسط
گوجه :دو عدد متوسط
خیارشور : ۷-۸ عدد
جعفری : ۱۰ شاخه
سیر : سه حبه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیراشکی فلافل

۱. نخود را از شب قبل در آب خیس میکنیم تا نرم شود ، سپس آن ها را چرخ کرده و یا در غذاساز خردشان میکنیم .

۲. سیر رنده شده ، پیاز ریز شده ، فلفل قرمز و نمک را به نخودها اضافه میکینیم و سپس آن ها را در اندازه های مناسب در آورده و در روغن سرخشان میکنیم .

۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .

۴. یک عدد از فلافل آماده شده را به همراه نصف خیارشور ،یک تکه گوجه و مقداری جعفری خردشده  داخل خمیر میریزیم و سپس با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ میکنیم و یا در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

نکته ۱ :میتوانید در تهیه فلافل بنا به ذائقه خود از سیب زمینی ، تخم مرغ ، و یا سبزیجاتی مانند پیازچه استفاده نمایید .

نکته ۲ : برای درست کردن پیراشکی ها میتوانید به جای جعفری از هر نوع سبزی دلخواه دیگری مانند کاهو استفاده نمایید .

نکته ۳ : میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید 

پیراشکی فلافل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست