پیراشکی عدس

پیراشکی عدس

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

عدس سرشار از پروتئین گیاهی، پتاسیم ، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین B9 و اسید فولیک می باشد.

از فواید عدس می توان به بهبود دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و درمان دیابت اشاره کرد.

همچنین عدس از موادغذایی خون ساز است و باعث درمان کم خونی می شود.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
عدس: ۱۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه: به میزان کافی

پیراشکی عدس

  1. عدس را می پزیم .
  2. پیاز را خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس رب گوجه فرنگی و فلفل را به آن اضافه کرده و تفت مختصری می دهیم .
  3. عدس پخته را به مواد افزوده و کمی تفت می دهیم . در نهایت جعفری را افزوده و تفت مختصری می دهیم ( ۲ دقیقه ) . سپس شعله را خاموش می کنیم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته : آبلیمو باعث جذب بیشتر آهن در عدس می باشد . در نظر داشته باشید همراه با عدس ماست مصرف نکنید . چون کلسیم بالا در ماست مانع از جذب درست آهن می شود . بهتر است عدس همراه با ویتامین سی ( آبلیمو ، آب پرتقال ) مصرف شود .

نکته : میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست