پیراشکی صبحانه یک وعده ی کامل برای اعضای خانواده است .
تخم مرغ منبع بسیار غنی پروتئین است و بیشتر ویتامین های مورد نیاز بدن به جز ویتامین ث را دارد .
تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه B و A را دارد و هم چنین ویتامین D و E را به مقدار کافی و لازم تامین می کند.
پیراشکی صبحانه
۱. تخم مرغ ها را آب پز کرده و سپس آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم .
۲. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
۳. یک تکه تخم مرغ را با نصف خیارشور به همراه نمک و فلفل و نصف قاشق غذاخوری نعنا خشک داخل خمیر میریزیم و سپس با دست یا چنگال دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ میکنیم و یا در فر از قبل گرم شده با درج حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا خمیر ها طلایی شوند .
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .