پیراشکی سیب زمینی و شوید بهترین گزینه برای یک عصرانه کامل است.
سیب زمینی منبع سرشار از فیبر و پتاسیم است و می تواند موجب افزایش روند هضم، میزان کلسترول و کنترول دیابت شود.
شوید نیز با داشتن آنتی اکسیدان فراوان در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی داشته و در کنترل و کاهش کلسترول موثر است.
پیراشکی سیب زمینی و شوید
۱ سیب زمینی را با زردچوبه در مقداری روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم .
۲. کره را در تابه ریخته و هویج را در آن تفت مختصری میدهیم تا کمی نرم شود ، سپس فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده و خوب تفت میدهیم تا زمانی که آب قارچ خشک شود در نهایت فلفل سیاه ، نمک ، سیب زمینی و شوید را به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .
۳.خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و کمی پنیر پیتزا روی مواد میپاشیم و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم .
۴. خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند .
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .