پیراشکی سیب زمینی و شوید

پیراشکی سیب زمینی و شوید

پیراشکی سیب زمینی و شوید

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی سیب زمینی و شوید بهترین گزینه برای یک عصرانه کامل است.

سیب زمینی منبع سرشار از فیبر و پتاسیم است و می تواند موجب افزایش روند هضم، میزان کلسترول و کنترول دیابت شود.

شوید نیز با داشتن آنتی اکسیدان فراوان در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی داشته و در کنترل و کاهش کلسترول موثر است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
سیب زمینی نگینی شده: ۳ عدد متوسط
شوید ساطوری شده : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
هویج نگینی : دو عدد متوسط
قارچ خردشده : ۶ عدد
فلفل دلمه نگینی : یک عدد
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی
:روغن : به میزان کافی

پیراشکی سیب زمینی و شوید

۱ سیب زمینی را با زردچوبه در مقداری روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم .

۲. کره را در تابه ریخته و هویج را در آن تفت مختصری میدهیم تا کمی نرم شود ، سپس فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده و خوب تفت میدهیم تا زمانی که آب قارچ خشک شود در نهایت فلفل سیاه ، نمک ، سیب زمینی و شوید را به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم  .

۳.خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و کمی پنیر پیتزا روی مواد میپاشیم و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم .

۴. خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست