پیراشکی سویا

پیراشکی سویا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

سویا از دانه های خوراکی و بخشی از خانواده نخود است که امروزه از محصولات اصلی جهان محسوب می شود .

سویا کم چرب و کم کالری است و منبع غنی از پروتئین، فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری می باشد .

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
سویا : ۲۵۰ گرم
پیاز : یک عدد
قارچ : ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ – ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای : یک عدد
زرشک : یک تا دو قاشق غذاخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری
آویشن : نصف قاشق چایخوری

پیراشکی سویا

  1. سویا را یک ساعت قبل از استفاده خیس می کنیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس سویا را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم  .
  3. قارچ را در ظرف دیگری با آبلیمو روی حرارت گذاشته تا آب قارچ خارج شود  . ( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند ) .
  4. قارچ ، فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی را به مخلوط سویا افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم . در نهایت فلفل ، آویشن و زرشک را به مواد اضافه می کنیم .
  5. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .


نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵  ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست