۱. سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .
۲. عدس و لوبیا را میپزیم
۳. پیاز را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم ، سپس نمک ، فلفل قرمز ، رب ،سیب زمینی ،جعفری خردشده ، عدس و لوبیا را به آن اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط کرده و تفت مختصری میدهیم .
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .