پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
ماهی تن میزان قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری بدن را داراست هم چنین از میزان چربی و کلسترول پایینی دارد.
از دیگر موادمغذی این نوع ماهی میتوان به انواع ویتامین های محلول در آب و محلول در چربی و انواع مواد معدنی مانند سدیم، آهن، فسفر، سلنیوم، روی، منگنز و مس اشاره کرد.
سیب زمینی نیز غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده برای کمک به کاهش فشار خون و محافظت از قلب را دارد.
پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی
۱.تن ماهی را مطابق دستور درج شده بر روی قوطی جوشانده ( ۲۰ دقیقه ) ، سپس روغن آن را خارج می کنیم .
۲.سیب زمینی را آب پز کرده و خرد میکنیم .
۳. پیاز را ریز کرده و در مقداری روغن به همراه فلفل قرمز تفت مختصری میدهیم ، سپس تن ماهی ،سیب زمینی و جعفری خردشده را به آن اضافه میکنیم .
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه خمیر هنگام تا خوردن ترک نخورد . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .