پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۵-۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
اسفناج : ۶۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
نمک : به میزان کافی
زردچوبه : به میزان کافی
روغن : به میزان کافی

پیراشکی اسفناج

  1. اسفناج ها را پخته و سپس آب اضافی آن را خارج کرده و ریزشان میکنیم .
  2. پیاز را خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود ، سپس سیر و اسفناج را به آن اضافه کرده و تفت مختصر دیگری میدهیم  .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را با دست یا چنگال میبندیم .
  4. خمیرها را در روغن سرخ کرده و یا آن ها را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست