پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا گوشت و قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

خواص و فواید مصرف به اندازه گوشت قرمز
آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد:

فواید و عملکرد گوشت قرمز در حقیقت یکی از منابع آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. سلنیوم موجود در آن با همکاری ویتامین ای عملکرد آنتی اکسیدانی آن را بهبود و به بیشترین حد می رساند تا با رادیکال های آزاد و عوامل به خطر اندازنده سلامت مبارزه کنند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
قارچ حلقه شده : ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نان تست : ۳ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
  زردچوبه : به میزان لازم
  روغن : به میزان کافی

پیتزا گوشت و قارچ

  1. پیاز را نگینی ( ریز ) خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه می کنیم.
  2. خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به مخلوط گوشت آغشته کرده و مقدار کمی از پنیر پیتزا را روی خمیر می پاشیم .
  3. قارچ را خرد کرده و روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده را روی مواد ریخته و پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح پنیر طلایی شود .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا گوشت و قارچ

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست