پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵: ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
سوسیس پپرونی : ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی : به میزان کافی
سس گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای : برای تزیین

پیتزا پپرونی

  1. ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود . خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود . کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را داخل آن قرار می دهیم .
  2. سطح خمیر را به سس قرمز آغشته کرده و پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم . سوسیسها را خرد کرده و روی خمیر میچینیم . در نهایت گوجه و فلفل دلمه را به مواد اضافه می کنیم .
  3. پیتزا را داخل فر گذاشته و دما را روی ۲۲۰ تنطیم میکنیم . وقتی سطح پنیرها طلایی شد ، پیتزای شما آماده است .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا پپرونی

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست