ارزش غذایی تخم مرغ
تخم مرغ، یکی از معدود خوراکی هایی است که باید به عنوان “سوپر غذا” طبقه بندی شود ؛ آن ها دارای مواد مغذی هستند که برخی در رژیم غذایی مدرن نادر و کمیاب هستند.خوردن تخم مرغ آب پز, سالم ترین راه برای خوردن تخم مرغ است, زیرا بدون روغن یا کره پخته می شود, که کالری و چربی اضافی بیشتری را به غذا اضافه نمیکند و باعث کاهش وزن می شود. ارزش غذایی یک تخم مرغ آب پز با سایر روش ها یک سان است.
کاپ تخم مرغی با یوفکا
روش تهیه:
۱. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۲. یک برگ از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده، سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کرده و به طور ضربدری درون قالب قرار میدهیم. و قالب ها را در فر میگذاریم تا زمانی که سطح خمیر به خوبی طلایی شود .
۳. داخل هر کاپ را مقداری پنیر و تن ماهی میریزیم.
۴. در نهایت داخل هر کاپ یک تخم مرغ شکسته و آنها را درون فر از قبل گرم شده قرار داده تا زمانی که تخم مرغ ها بپزد، سپس سطح آن ها را با فلفل قرمز و پیازچه خردشده تزیین میکنیم.