پیراشکی مرغ و جوانه ماش

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص جوانه ماش

جوانه ماش امروزه به عنوان یکی از غذاهای گیاهی مفید محسوب می شود که حاوی ترکیبات مورد نیاز برای بدن است. در واقع، این جوانه ها، عطر و طعم ملایمی  دارند، و سرشار از ویتامین ها و مزایا برای سلامتی بدن هستند. جوانه های ماش به دلیل وجود مواد مغذی مختلف، مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، مواد مغذی، پلی فنل ها، الیاف رژیمی و غیره در سلامت ما بسیار مفید هستند.جوانه های ماش یک منبع عالی از پروتئین با کیفیت بالا هستند و به طور متوسط حدود ۵ گرم پروتئین را با مصرف یک فنجان جوانه لوبیا دریافت می کنید. الیاف رژیمی که در جوانه های ماش وجود دارد، سلامت گوارشی ما را بهبود می بخشد و همچنین باعث کاهش وزن می شود. جوانه های خوش رنگ ماش همچنین دارای کالری کمی هستند و هیچ چربی ندارند، که در مورد کاهش وزن و بهبود سلامت قلب و عروق، بسیار موثر و تاثیرگذار خواهد بود.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵: یک بسته
مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
هویج: یک عدد
پیاز: یک عدد
فلفل: به میزان کافی
نمک: به میزان کافی
روغن: برای سرخ کردن
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری خوری
جوانه جوانه ماش: ۱۰۰ گرم
آب: یک استکان

 

پیراشکی مرغ و جوانه ماش

روش تهیه:

۱. در ظرف مناسبی دو قاشق غذاخوری آب ریخته و نیمی از زردچوبه را در آن حل می‌کنیم. سپس مرغ را در آن تفت داده تا زمانی که اطراف مرغ کاملا تغییر رنگ دهد و تقریبا زرد رنگ شود. (دقت داشته باشید برای تفت مرغ از روغن استفاده نکنید)، سپس تکه های هویج و بقیه آب را به آن اضافه کرده تا پخته شوند. (هویج را خیلی ریز نکنید تا بعد از پختن بتوانید به راحتی آن را نگینی کنید).

۲. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، با نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود سپس قارچ را افزوده و پس از تفت مختصری فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می‌کنیم.

۳. وقتی فلفل دلمه ای کمی نرم شد جوانه ماش، مرغ ریش شده، هویج نگینی شده و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی باهم تفت می‌دهیم. در نهایت جعفری خرد شده را افزوده و پس از مخلوط کردن، مواد را از روی حرارت بر می‌داریم.

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند و یا در روغن سرخ می‌کنیم.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست