پنیر پیتزا موزارلا ۹۵۹۵

پنیر پیتزا موزارلا ۹۵۹۵

پنیر موزارلا از مهم‌ترین محصولات خانواده پاستافیلا بوده که منشاء پیدایش آن جنوب ایتالیاست و در زبان ایتالیایی پاستافیلا به پنیرهای نرم و کشدار می‌گویند. وجه تمایز این نوع پنیر با پنیر پروسس در فرایند تولید آن (استفاده از پنیر اولیه یا مخلوط چند نوع پنیر) است. در واقع، پنیر پروسس از مخلوط یک یا چند نوع پنیر مختلف (با درجه‌های رسیدن متفاوت) با پنیر اولیه به عنوان ماده اصلی و افزودن امولوسیون‌کننده مجاز و حرارت دادن مخلوط در شرایط مناسب (هم‌زدن و به دست آمدن مخلوط یکنواخت) تولید می‌شود. گرچه در فرایند تولید هر دو نوع پنیر، شیر گاو به مصرف می‌رسد اما پنیر موزارلا از شیر کامل و پرچرب گاومیش‌ نیز به دست می‌آید به همین دلیل در مقایسه با پنیرهایی که از شیر گاو به دست می‌آیند، کمی چرب‏تر است

خمیر پیراشکی (Doughnut-Piroshky dough) خمیری است که با آن میتوان لذیذ ترین غذاهایی که به سرعت آماده می شوند را تهیه نمود، این خمیر در اکثر کشورهای جهان (به ویژه
در جنوب شرق آسیا و اروپا) طرفداران بسیاری دارد.
از ویژگی های منحصر یه فرد خمیر پیراشکی های ۹۵۹۵ میتوان به:

  • جذب کم روغن ( با توجه به فرمولاسیون انحصاری آن)
  • پروتئین بالا به دلیل وجود "تخم مرغ" در آن
  • دارابودن "زردچوبه" به دلیل بخشیدن رنگ طلایی (طبق فرمول اصلی) در هنگام پخت
خمیر پیراشکی (Doughnut-Piroshky dough) خمیری است که با آن میتوان لذیذ ترین غذاهایی که به سرعت آماده می شوند را تهیه نمود، این خمیر در اکثر کشورهای جهان (به ویژه
در جنوب شرق آسیا و اروپا) طرفداران بسیاری دارد.
:از ویژگی های منحصر یه فرد خمیر پیراشکی های ۹۵۹۵ میتوان به
  • جذب کم روغن ( با توجه به فرمولاسیون انحصاری آن)
  • پروتئین بالا به دلیل وجود "تخم مرغ" در آن
  • دارابودن "زردچوبه" به دلیل بخشیدن رنگ طلایی (طبق فرمول اصلی) در هنگام پخت
یک دوم لیوان پنیر اولیه (۵۵ گرم)

آموزش های آشپزی مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

محصولات مشابه


پنیر پیتزا ویژه

۱۰۰۰ گرم


پنیر پیتزا چدار

۱۸۰ گرم


پنیر پیتزا کرافت

۱۰۰۰ گرم


پنیر پروسس ورقه ای

۱۰۰۰ گرم


پنیر پیتزا رژیمی

۱۰۰۰ گرم


پنیر پیتزا پروسس رنده شده

۱۸۰-۲۰۰۰ گرم

فهرست