پنیر موزارلا از مهمترین محصولات خانواده پاستافیلا بوده که منشاء پیدایش آن جنوب ایتالیاست و در زبان ایتالیایی پاستافیلا به پنیرهای نرم و کشدار میگویند. وجه تمایز این نوع پنیر با پنیر پروسس در فرایند تولید آن (استفاده از پنیر اولیه یا مخلوط چند نوع پنیر) است. در واقع، پنیر پروسس از مخلوط یک یا چند نوع پنیر مختلف (با درجههای رسیدن متفاوت) با پنیر اولیه به عنوان ماده اصلی و افزودن امولوسیونکننده مجاز و حرارت دادن مخلوط در شرایط مناسب (همزدن و به دست آمدن مخلوط یکنواخت) تولید میشود. گرچه در فرایند تولید هر دو نوع پنیر، شیر گاو به مصرف میرسد اما پنیر موزارلا از شیر کامل و پرچرب گاومیش نیز به دست میآید به همین دلیل در مقایسه با پنیرهایی که از شیر گاو به دست میآیند، کمی چربتر است
پنیر پیتزا موزارلا ۹۵۹۵
پنیر پیتزا موزارلا ۹۵۹۵
آیا میدانید در پنیر موزارلا ۹۵۹۵ چه مواردی لحاظ شده است ؟
- پنیر موزارلا ۹۵۹۵ حاوی پروتئین و چربیها (اسیدهای چرب اشباعشدهی ضروری) میباشد. میزان چربی این پنیر بین ۱۵ تا ۲۰ درصد میباشد. موزارلا منبعی غنی از کلسیم و فسفر است که با افزودن مکمل غذایی ویتامین D3 ، این پنیر جز مواد غذایی فراسودمند لحاظ میشود.
- در واقع ۳۰ گرم از این پنیر ۱۳ درصد نیاز روزانهی یک فرد بزرگسال را به کلسیم و فسفر تامین میکند.
- موزارلا ۹۵۹۵ از ویتامینهای خوبی برخوردار است مانند ویتامین B12 و B3.
- ۳۰ گرم از این پنیر ۱۰ درصد نیاز روزانهی ما به این دو ویتامین را تامین میکند.
- موزارلا همچنین حاوی میزان کمی ویتامین A،B2 و ویتامین D نیز میباشد.
- میزان نمک موجود در این پنیر متعادل است.
- قرارگیری در گروه مواد غذایی فراسودمند.
پنیر موزارلا ۹۵۹۵ در بسته بندی های ۱۸۰ ، ۵۰۰ ، ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ گرمی به بازار عرضه میشود .
یک دوم لیوان پنیر اولیه (۵۵ گرم)
محصولات مشابه
پنیر پیتزا ویژه
۱۰۰۰ گرم
پنیر پیتزا چدار
۱۸۰ گرم
پنیر پیتزا کرافت
۱۰۰۰ گرم
پنیر پروسس ورقه ای
۱۰۰۰ گرم
پنیر پیتزا رژیمی
۱۰۰۰ گرم
پنیر پیتزا پروسس رنده شده
۱۸۰-۲۰۰۰ گرم