کاپ پیتزا با یوفکا
کاپ پیتزا با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم سوسیس ( نگینی و سرخ شده ): ۳ عدد فلفل دلمه ای : ۱ عدد قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم |
پیاز : ۱ عدد آویشن : به میزان کافی نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
|
کاپ پیتزا با یوفکا
۱. پیاز را خرد کرده و همرا ه با نمک و مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود . سپس گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .۲. قارچ را به مواد افزوده و پس از تفت مختصری سوسیس سرخ شده ، فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضاقه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم . ( دقت داشته باشید مواد آب نداشته باشند )
۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
۴. یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .
۵. داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب ۴ مستطیل کوچک قرار می دهیم .
۶. دو قاشق از مواد آماده شده داخل خمیر ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم .
۷. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .