کاپ پیتزا با یوفکا

کاپ پیتزا با یوفکا

کاپ پیتزا با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۸ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
سوسیس ( نگینی و سرخ شده ): ۳ عدد
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
قارچ خرد شده : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
آویشن : به میزان کافی
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

کاپ پیتزا با یوفکا

۱. پیاز را خرد کرده و همرا ه با نمک و مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود . سپس گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد .

۲. قارچ را به مواد افزوده و پس از تفت مختصری سوسیس سرخ شده ، فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضاقه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم . ( دقت داشته باشید مواد آب نداشته باشند )

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

۴. یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق دستور خمیر را مرطوب میکنیم . این کار را برای دو لایه بعد هم تکرار می کنیم . ( باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم ) . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .

کاپ پیتزا با یوفکا

۵.  داخل قالب های مافین را با کره ذوب شده چرب می کنیم و در هر قالب ۴ مستطیل کوچک قرار می دهیم .

کاپ پیتزا با یوفکا

۶. دو قاشق از مواد آماده شده داخل خمیر ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم .

کاپ پیتزا با یوفکا

۷. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته  باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .

کاپ پیتزا با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست