شیرینی و دسر بایوفکا

لقمه های عسلی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۵ - ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰-۱۵دقیقه
مناسب برای : ۴نفر

خواص خرما

خرما می تواند خواص سلامتی بسیار عالی داشته باشد. اگر در روز تنها ۳ عدد خرما بخورید نتایج آن را در خود می بینید. منابع غذایی موجود در خرما خواص این میوه کوچک بسیار شگفت انگیز است.

اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید. خرما شامل پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B-6 و منیزیم است.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : یک بسته
عسل : ۱ فنجان
خامه : ۱ فنجان
خرما : ۳/۴ فنجان
گردو : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
دارچین : ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن سبزیجات سرخ کردنی : به میزان لازم

لقمه های عسلی

روش تهیه:

۱. خرما، ۳/۴ فنجان گردو، ۱/۴ قاشق چایخوری و دارچین را به همراه ۲ قاشق چایخوری عسل درون غذاساز ریخته و به خوبی مواد را خرد و میکس می‌کنیم تا حالت خمیری پیدا کند.

۲. خامه را به همراه ۱/۴ فنجان عسل و ۲ قاشق چایخوری دارچین درون ظرفی به خوبی هم زده تا سفت شود، سپس آن را تا هنگام استفاده درون فریزر قرار می‌دهیم.

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید).

۴. دو ورق از خمیر را بر روی هم قرار داده و آنها را از طول برش زده به طوری که نوارهایی از خمیر ایجاد شود، سپس سطح آن را به خوبی با تخم مرغ زده شده مرطوب می‌کنیم (دو لایه دیگر را نیز به همین ترتیب روی هم قرار می‌دهیم و نوارهای مرطوب تهیه می‌کنیم به طوری که در نهایت ۸ نوار داشته باشیم) .

۵. یک قاشق چایخوری از مواد را برداشته در کف دست به خوبی به حالت استوانه ای در می‌آوریم، سپس آن را بر قسمت بالای نوارهای خمیر قرار داده و به خوبی رول می‌کنیم.

۶. درون ظرفی روغن را ریخته و بر روی حرارت ملایم – متوسط قرار می‌دهیم تا مقداری داغ شود، سپس لقمه ها را درون ظرف انداخته و به خوبی سرخ میکنیم تا سطح خمیر طلایی شود، سپس لقمه های عسلی را بر روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

۷. درون ظرف مورد نظر از کرمی که در مرحله دوم تهیه نمودیم، مقداری به حالت حلزونی شکل می‌ریزیم.

۸. لقمه های عسلی را بر روی کرم قرار داده و در نهایت درون ظرف را با عسل و خرده های گردو تزئین کرده و سرو می‌نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست