سوسیس با ورقه های یوفکا
سوسیس با ورقه های یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : -
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مثلثی یا مستطیلی ۹۵۹۵ سوسیس : به تعداد لازم |
کره ذوب شده : به میزان کافی روغن : به میزان کافی |
|
سوسیس با ورقه های یوفکا
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب و کمی نرم شود .سوسیس را لای خمیریوفکا گذاشته و به صورت رول می پیچیم .
۳. رول ها را به صورت حلقه برش زده و ( برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم ) سپس در روغن سرخ می کنیم تا یوفکا ها کمی طلایی رنگ شوند .