رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی است.

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : هشت ورق
سینه مرغ تکه شده : دو فنجان
پیازچه : ۲ عدد
لیمو : یک عدد
سیر : ۲ حبه
پیاز : ۱ عدد
گشنیز خردشده : ۱ قاشق غذاخوری
پودر نان خشک : ۱/۴ فنجان
پودر کاری : دو قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره ذوب شده : ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

رول مرغ با ادویه کاری

۱. روغن زیتون را در ظرف ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار میدهیم ، پیاز حلقه شده را به ظرف اضافه کرده و سرخ میکنیم تا بافت آن نرم شود . ( حدود ۵ دقیقه )

رول مرغ با ادویه کاری

۲. سیر و پیازچه خردشده را به ظرف اضافه میکنیم و همه را با هم تفت میدهیم تا طلایی شود .

رول مرغ با ادویه کاری

۳. حرارت را کم کرده ، پودر کاری را به مواد اضافه میکنیم در حدود ۲ الی ۳ دقیقه بیشتر تفت داده و سپس شعله را خاموش میکنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۴. مرغ و سپس گشنیز خردشده را به ظرف اضافه میکنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۵. پوست لیمو و آبلیمو را به مواد اضافه میکنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۶. نمک و فلفل را به ظرف اضافه میکنیم و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

۷. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن قرار می دهیم)

۸. یک لایه از خمیر را برداشته ، سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و سپس روی آن را مقداری پودر نان میریزیم ، این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت ۴ لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۹. نیمی از مواد را برداشته و کنار خمیر در راستای طول آن میریزیم ، و سپس آن را رول میکنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

۱۰. رول دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آنها را درون سینی فر میچینیم .

رول مرغ با ادویه کاری

۱۱. سطح رولها را با الباقی کره ذوب شده مرطوب کرده و سپس روی آنها را برش میزنیم .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

۱۲. سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر به خوبی طلایی شود .

رول مرغ با ادویه کاری

رول مرغ با ادویه کاری

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست