اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی است.
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.
اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی است.
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : هشت ورق سینه مرغ تکه شده : دو فنجان پیازچه : ۲ عدد لیمو : یک عدد سیر : ۲ حبه پیاز : ۱ عدد گشنیز خردشده : ۱ قاشق غذاخوری |
پودر نان خشک : ۱/۴ فنجان پودر کاری : دو قاشق چای خوری نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم کره ذوب شده : ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری |
|
۲. سیر و پیازچه خردشده را به ظرف اضافه میکنیم و همه را با هم تفت میدهیم تا طلایی شود .
۳. حرارت را کم کرده ، پودر کاری را به مواد اضافه میکنیم در حدود ۲ الی ۳ دقیقه بیشتر تفت داده و سپس شعله را خاموش میکنیم .
۴. مرغ و سپس گشنیز خردشده را به ظرف اضافه میکنیم .
۵. پوست لیمو و آبلیمو را به مواد اضافه میکنیم .
۶. نمک و فلفل را به ظرف اضافه میکنیم و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .
۷. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن قرار می دهیم)
۸. یک لایه از خمیر را برداشته ، سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و سپس روی آن را مقداری پودر نان میریزیم ، این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت ۴ لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .
۹. نیمی از مواد را برداشته و کنار خمیر در راستای طول آن میریزیم ، و سپس آن را رول میکنیم .
۱۰. رول دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آنها را درون سینی فر میچینیم .
۱۱. سطح رولها را با الباقی کره ذوب شده مرطوب کرده و سپس روی آنها را برش میزنیم .
۱۲. سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر به خوبی طلایی شود .