تارت اسفناج
تارت اسفناج
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا ۹۵۹۵: ۴ ورق تخم مرغ : ۲ عدد زده شده اسفناج : ۲۵۰ گرم پنیر فتا : ۱۲۵ گرم رنده شده پنیر ریگوتا یا گودا : ۱۰۰ گرم رنده شده روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری |
پیاز : ۱ عدد کوچک رنده شده قارچ : ۳ عدد ریز شده کنجد : یک قاشق غذاخوری فلفل : به میزان لازم روغن یا کره ذوب شده : به مقدار لازم |
|
تارت اسفناج
۱. ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. روغن را در ظرف مورد نظر داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شود بعد از خنک شدن مواد را با اسفناج، پنیر،کنجد، تخم مرغ وفلفل مخلوط می کنیم.۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. یک ورق خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را در یک قالب گرد تارت پهن می کنیم و روی آن را با کره ذوب شده یا روغن چرب می کنیم. لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و آن را نیز مانند لایه اول چرب می کنیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم .سپس اطراف اضافه خمیر را که از قالب بیرون زده با چاقو می بریم.
۴. اسفناج را روی خمیرها داخل قالب ریخته و تارت را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود .