اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است.
بقچه اسفناج با یوفکا
بقچه اسفناج با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۴ عدد کره آب شده : ۱۰۰ گرم اسفناج خرد شده : ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب : ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز کوچک : یک عدد خامه : ۱۰۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
بقچه اسفناج با یوفکا
۱.پیاز را نگینی خرد می کنیم و با دو قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک تفت می دهیم ، وقتی رنگ پیاز کمی تغییر کرد اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی می دهیم ( ۲ دقیقه ) ، سپس پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده و با پشت قاشق فشار می دهیم تا به خورد اسفناج برود .۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود . ۲ برگ از خمیر یوفکا را روی هم قرار می دهیم و با قلم مو سطح خمیر دوم را به کره آب شده آغشته میکنیم تا خمیر یوفکا کاملا مرطوب شود . سپس ۲ لایه دیگر از خمیر را قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . ( در نهایت باید ۴ لایه یوفکا داشته باشید ) .سپس با چاقو خمیر را به ۶ قسمت مساوی مربع شکل تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی ) .
۴. از مواد به اندازه یک قاشق پر وسط هر مربع می گذاریم و بعد هر قسمت را به طرف بالا جمع می کنیم و فشار می دهیم تا به هم بچسبد . در آخر هم روی همه بقچه ها کره مالیده و در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا کمی طلایی شوند .
نکتــه:
– اسفناج را زیاد تفت ندهید چون دوباره در فر حرارت می بیند و کاملا پخته می شود .
– بسته به ذائقه می توانید هر پنیری که دوست داشته باشید جایگزین پنیر خامه ای کنید یا از هرکدام نصف نصف بریزید.