بقچه اسفناج با یوفکا

بقچه اسفناج با یوفکا

بقچه اسفناج با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ نفر

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است.

اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلبی عالی هستند.علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۴ عدد
کره آب شده : ۱۰۰ گرم
اسفناج خرد شده : ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای کم چرب : ۳ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک  : یک عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

بقچه اسفناج با یوفکا

۱.پیاز را نگینی خرد می کنیم و با دو قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک تفت می دهیم ، وقتی رنگ پیاز کمی تغییر کرد اسفناج را اضافه کرده و تفت کوتاهی می دهیم ( ۲ دقیقه ) ، سپس پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده و با پشت قاشق فشار می دهیم تا به خورد اسفناج برود .

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود . ۲ برگ از خمیر یوفکا را روی هم قرار می دهیم و با قلم مو سطح خمیر دوم را به کره آب شده آغشته میکنیم تا خمیر یوفکا کاملا مرطوب شود . سپس ۲ لایه دیگر از خمیر را قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . ( در نهایت باید ۴ لایه یوفکا داشته باشید ) .سپس با چاقو خمیر را به ۶ قسمت مساوی مربع شکل تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی ) .

۴. از مواد به اندازه یک قاشق پر وسط هر مربع می گذاریم و بعد هر قسمت را به طرف بالا جمع می کنیم و فشار می دهیم تا به هم بچسبد . در آخر هم روی همه بقچه ها کره مالیده و در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا کمی طلایی شوند .

بقچه اسفناج با یوفکا

نکتــه:
– اسفناج را زیاد تفت ندهید چون دوباره در فر حرارت می بیند و کاملا پخته می شود .
– بسته به ذائقه می توانید هر پنیری که دوست داشته باشید جایگزین پنیر خامه ای کنید یا از هرکدام نصف نصف بریزید.

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست