کالزونه ژامبون

کالزونه ژامبون

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
ژامبون گوشت یا مرغ : ۱۵۰ گرم
سیب زمینی پخته و نگینی شده : ۲ عدد
جعفری خرد شده : یک پیمانه
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

کالزونه ژامبون

  1. ژامبون را به صورت نگینی خرد می کنیم .
  2. سیب زمینی را آب پز کرده و به صورت نگینی خرد میکنیم.
  3. جعفری را ساطوری می کنیم تا به اندازه ی دلخواه ریز شود.
  4. تمامی مواد ( سیب زمینی پخته نگینی شذه ، ژامبون خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پیتزا ، نمک و فلفل ) را با هم مخلوط می کنیم .
  5. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن نشکند . سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست