پیراشکی گوجه فرنگی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰دقیقه
زمان پخت : ۲۰-۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص گوجه فرنگی

زمانی که به سراغ گوجه فرنگی می روید نمی دانید که آن را در طبقه میوه ها و یا دسته سبزیجات مصرف کنید مهم نیست مهم این است که گوجه فرنگی یک منبع غنی است که همه باید از آن استفاده کنند. متخصصان تغذیه گوجه فرنگی را با نام غذای وظیفه شناس می شناسند که بدون طی کردن مراحل آماده سازی پخت عملی ماورای تغذیه ای را انجام میدهد چرا که گوجه فرنگی از بیماری ها پیشگیری می کند و فاکتورهای سلامت را به تمام نقاط بدن ارسال می کند.

خواص گوجه

محتوای گوجه حدود ۹۵٪ آب بوده و ۵٪ باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل می دهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های B است. مواد معدنی همچون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر در گوجه فرنگی نیز وجود دارند. این گیاه حاوی فیبر و پروتئین و مقداری ترکیبات ارگانیک مانند لیکوپن است که به شدت برای سلامتی ما مفید می باشد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
قارچ : ۲۰۰گرم
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
کلم سفید : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : دو عدد
جعفری خرد شده : ۵ قاشق سوپخوری
روغن : به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
پیاز : ۱ عدد
ادویه : به میزان کافی

 

پیراشکی گوجه فرنگی

روش تهیه:

۱. پیاز را خرد کرده و آن را در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود، سپس قارچ را اضافه و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

۲. گوجه فرنگی، کلم سفید، جعفری، سس گوجه فرنگی و ادویه ها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس می‌گذاریم مواد سرد شود.

۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست