پیراشکی ژامبون با پنیر

پیراشکی ژامبون با پنیر




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|

پیراشکی ژامبون با پنیر
- قارچ ها را شسته ، پوست میکنیم و خرد میکنیم . داخل تابه یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و با شعله ی نسبتا زیاد مقداری قارچ ها را تفت می دهیم تا رنگ طلایی به خود گیرد.
- ژامبون گوشت یا مرغ را به اندازه ی دلخواه خرد میکنیم و سس گوجه فرنگی و مایونز را با توجه به علاقه ی خود به ژامبون ها اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
- خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود باز شود .
- مقداری از ژامبون ها و قارچ های سرخ شده را روی خمیر قرار داده و روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم سپس خمیر ها را به صورت رول پیچیده و درون سینی فر می چینیم .
- خمیرها را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم ، به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر پخته و طلایی شود .(هم چنین در صورت تمایل ، میتوانید رول ها را داخل تابه چیده و سرخ کنید )
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .