پیراشکی ژامبون با پنیر

پیراشکی ژامبون با پنیر

پیراشکی ژامبون با پنیر

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۳۰ دقیقه
مناسب برای : -

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم
ژامبون گوشت یا مرغ : ۲۵۰ گرم خرد شده
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
قارچ : به اندازه کافی
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
سس مایونز : به میزان کافی

پیراشکی ژامبون با پنیر

  1. قارچ ها را شسته ، پوست میکنیم و خرد میکنیم . داخل تابه یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و با شعله ی نسبتا زیاد مقداری قارچ ها را تفت می دهیم تا رنگ طلایی به خود گیرد.
  2. ژامبون گوشت یا مرغ را به اندازه ی دلخواه خرد میکنیم و سس گوجه فرنگی و مایونز را با توجه به علاقه ی خود به ژامبون ها اضافه کرده و مخلوط میکنیم   .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود باز شود .
  4. مقداری از ژامبون ها و قارچ های سرخ شده را روی خمیر قرار داده و روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم سپس خمیر ها را به صورت رول پیچیده و درون سینی فر می چینیم .
  5. خمیرها را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم ، به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر پخته و طلایی شود .(هم چنین در صورت تمایل ، میتوانید رول ها را داخل تابه چیده و سرخ کنید )

 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست