پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در یک کلام شرح دهیم « همه کاره بودن » توضیح مناسبی است.

مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را فراهم میکند.

همانطور که میدانید بدن ما از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمین های لازم برای بدن را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می کنیم و با آنها پروتئین مورد نیاز بدن مان را بازسازی میکنیم.

 

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
تکه های مرغ (مکعبی) : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد بزرگ ( نگینی سرخ شده )
رب گوجه فرنگی : ۲ تا ۳  قاشق غذاخوری
زردچوبه : یک قاشق چای خوری
کاری :۱/۴ قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی مرغ

۱. پیاز را به همراه مقدار کمی روغن سرخ کرده تا طلایی شود . سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا مرغ پخته شود ( بهتر است تکه های مرغ یک سانتی متری باشد ) .

۲. سیب زمینی سرخ شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .

۳. در نهایت رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و پودر کاری را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته  ( مواد نباید داغ باشد )  و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست