پیراشکی مرغ و قارچ

پیراشکی مرغ و قارچ

پیراشکی مرغ و قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی مرغ و قارچ یکی از وعده های سالم برای کسانیست که به سلامت خودشون اهمیت میدهند.

مرغ منبع بسیار خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده میکند.

قارچ نیز سرشار از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده است .

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ : یک بسته
مرغ پخته شده : یک پیمانه
قارچ : ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده : نصف پیمانه
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
روغن : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی مرغ و قارچ

۱.پیاز را ریز کرده و تفت کوچکی میدهیم تا سبک شود ،‌سپس قارچ را اضافه کرده و تا زمانی که آب اضافی آن خارج شود تفت میدهیم .

۲.مرغ ریش ریش شده فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم و همه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم ،‌ سپس مواد را از روی حرارت برداشته و پس از این که کمی خنک شدند پنیر را به آن اضافه میکنیم .

۳.خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم و یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدیهم.

 

 

پیراشکی مرغ و قارچ

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست