پیراشکی قارچ

پیراشکی قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

قارچ های خوراکی درای طعم بی نظیر و خواص و فواید زیادی برای سلامتی دارند .یکی از سبزی هایی است که به قویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.

قارچ ها منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند. قارچ ها میتوانند برای پوست هم مفید باشند .

قارچ حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از  پوستتان محافظت میکنند .

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : یک عدد
سیب زمینی : ۱ عدد ( نگینی سرخ شده )
قارچ : ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ( نگینی خرد شده ):  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ تا ۳  قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
ادویه : به میزان کافی

پیراشکی قارچ

  1. قارچ را با مقدار کمی آبلیمو روی حرارت میگذاریم تا آب اضافی آن خارج شود . ( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند ) .
  2. پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس قارچ را به آن اضافه کرده و تفت مختصری می دهیم .
  3. فلفل دلمه ای را اضافه کرده و پس از اینکه مقداری نرم شد سیب زمینی سرخ شده ، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه میکنیم . وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شد از روی حرارت برمی داریم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته  ( مواد نباید داغ باشد )  و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ می کنیم .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

 

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست