پیراشکی قارچ و پنیر

پیراشکی قارچ و پنیر

پیراشکی قارچ و پنیر

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

قارچ ها منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند.

قارچ حاوی ویتامینD ، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از پوستتان محافظت میکنند.

در تقویت سیستم ایمنی بدن ،هیدراته نگه داشتن پوست و درمان اختلالات پوستی بسیار موثر است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای : یک عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی : دو عدد
شوید : ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی

پیراشکی قارچ و پنیر

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و با نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود  .
  2. قارچ ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و فلفل را افزوده و تفت می دهیم تا زمانی که مواد هیچ گونه آبی نداشته باشند . در نهایت شوید را اضافه کرده و تفت مختصری می دهیم . ( تفت دادن در حدی باشد که رنگ شوید تغییری نکند )
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد سرد شده مقداری در وسط خمیر ریخته و تکه کوچکی از پنیر خامه ای را روی آن قرار داده و دو طرف خمیر را با دست یا چنگال می بندیم .
  4. خمیرها را در روغن سرخ کرده تا رنگ آنها طلایی شود .

 

 نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست