پیراشکی خوراک بندری

پیراشکی خوراک بندری

پیراشکی خوراک بندری

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ -۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
سوسیس : ۴۰۰ گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
پیاز : یک عدد
رب گوجه : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیراشکی خوراک بندری

  1. سیب زمینی را ریز کرده و در روغن سرخ میکنیم .
  2. سوسیس ریز شده ، پیاز خلالی شده ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل قرمز را به سیب زمینی اضافه کرده و همه را به خوبی با هم تفت میدهیم  .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند . سپس یک تا دو قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر میریزیم . با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .پیراشکی خوراک بندری شما آماده است.

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست