پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا پپرونی
- ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود . خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود . کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را داخل آن قرار می دهیم .
- سطح خمیر را به سس قرمز آغشته کرده و پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم . سوسیسها را خرد کرده و روی خمیر میچینیم . در نهایت گوجه و فلفل دلمه را به مواد اضافه می کنیم .
- پیتزا را داخل فر گذاشته و دما را روی ۲۲۰ تنطیم میکنیم . وقتی سطح پنیرها طلایی شد ، پیتزای شما آماده است .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.