پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
مرغ : ۲ تکه( ران یا سینه )
قارچ : ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
پودر سیر :۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران : نصف قاشق چایخوری
آبلیمو : به میزان لازم
آویشن : به میزان لازم

پیتزای مرغ و قارچ

  1. مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران می پزیم . قارچ را به صورت ورقه های نازک بریده وبا آبلیمو وکره روی حرارت زیاد می گذاریم تا خوب تفت داده شود .
  2. خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود .ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن می گذاریم . سطح خمیر را با پودر آویشن ،پودر سیر وسس گوجه آغشته می کنیم .
  3. مرغ را ریش ریش کرده و همراه قارچ تمام سطح پیتزا را می پوشانیم ، در نهایت پنیر پیتزا ۹۵۹۵ را روی مواد میریزیم .  اگر تمایل داشتید می توانید از فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین روی خمیر استفاده کنید .
  4. پیتزا را در طبقه وسط فر و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه قرار می دهیم تا سطح پنیر طلایی شود.

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزای مرغ و قارچ

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست