پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزای مرغ و قارچ
- مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران می پزیم . قارچ را به صورت ورقه های نازک بریده وبا آبلیمو وکره روی حرارت زیاد می گذاریم تا خوب تفت داده شود .
- خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود .ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن می گذاریم . سطح خمیر را با پودر آویشن ،پودر سیر وسس گوجه آغشته می کنیم .
- مرغ را ریش ریش کرده و همراه قارچ تمام سطح پیتزا را می پوشانیم ، در نهایت پنیر پیتزا ۹۵۹۵ را روی مواد میریزیم . اگر تمایل داشتید می توانید از فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین روی خمیر استفاده کنید .
- پیتزا را در طبقه وسط فر و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه قرار می دهیم تا سطح پنیر طلایی شود.
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.