پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ
- سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه ای سبز را حلقه حلقه می کنیم .
- خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود .ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم . وسط خمیر را مانند عکس برش زده و اطراف خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقداری از پنیرپیتزا ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم .
- سوسیس را همراه فلفل دلمه ای و قارچ روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده و فلفل دلمه ای قرمز خرد شده را روی مواد میریزیم . قسمتهای برش زده را روی پیتزا برمیگردانیم ( میتوانید ار خلالهای کوچک برای نگه داشتن آن استفاده کنید ) و روی لبه ها را مقداری پنیر میریزیم تا باز نشوند . پیتزا را درون فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود .
- تزیین وسط بسته به سلیقه شماست . میتوانید از انواع شمع های تزیینی یا میوه و … استفاده کنید .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.