پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۱ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۱۵۰ گرم
سوسیس حلقه شده : ۲ عدد
قارچ حلقه شده : ۶ عدد
فلفل دلمه ای : ۲عدد کوچک
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

  1. سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه ای سبز را حلقه حلقه می کنیم .
  2. خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود .ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم . وسط خمیر را مانند عکس برش زده و اطراف خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقداری از پنیرپیتزا ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم .
  3. سوسیس را همراه فلفل دلمه ای و قارچ روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده و فلفل دلمه ای قرمز خرد شده را روی مواد میریزیم . قسمتهای برش زده را روی پیتزا برمیگردانیم ( میتوانید ار خلالهای کوچک برای نگه داشتن آن استفاده کنید ) و روی لبه ها را مقداری پنیر میریزیم تا باز نشوند .  پیتزا را درون فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود .
  4. تزیین وسط بسته به سلیقه شماست . میتوانید از انواع شمع های تزیینی یا میوه و … استفاده کنید .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

پیتزا مخلوط سوسیس و قارچ

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست