پیتزا سبزیجات
پیتزا سبزیجات
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد پنیر پیتزا کرافت ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی رنده شده : ۱ عدد قارچ : ۶ عدد فلفل دلمه ای خرد شده : ۱ عدد |
سیب زمینی پخته : ۱ عدد متوسط سس گوجه فرنگی : دوقاشق غذاخوری پیاز رنده شده : ۱ عدد ذرت : نصف لیوان نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
پیتزا سبزیجات
- طرز تهیه سس : سیب زمینی را پخته و له می کنیم . پیاز را رنده کرده و در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود . سپس گوجه فرنگی رنده شده و سس گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . در نهایت سیب زمینی پخته را به همراه نمک و فلفل به سس اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .
- خمیر پیتزا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را با سس آماده شده آغشته کرده و مقدار کمی از پنیرپیتزا را روی خمیرمی پاشیم .
- قارچ را حلقه کرده و روی خمیر می چینیم . سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت را روی خمیر ریخته و باقیمانده پنیر پیتزا را رو مواد می پاشیم .
- پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح پنیر طلایی شود .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.