پیتزا تخم مرغ

پیتزا تخم مرغ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱-۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۱ عدد
  پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۱۰۰ گرم
     گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
    پیازچه : ۳ عدد خرد شده
   ریحان خرد شده : ۱ شاخه
   گوجه گیلاسی : ۸ تا ۱۰ عدد
  رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد
تخم مرغ تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : ۱/۴ فاشق چای خوری
روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری

پیتزا تخم مرغ

  1.  پیاز را خرد کرده و با زردچوبه و نمک در روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پس از تغییر رنگ گوشت ،  رب گوجه و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب با هم تفت می دهیم .
  2. تخم مرغ ها را در کاسه ای هم زده تا سفیده و زرده آن یکدست شود .
  3. خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
  4. مخلوط گوشت ، پیازچه خرد شده ، گوجه ، ریحان خرد شده و پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم ، سپس تخم مرغ هم زده را در وسط خمیر روی مواد میریزیم .
  5. پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا زمانی که تخم مرغ خوب پخته شده و سطح پنیر طلایی شود .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا تخم مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست