پیتزا تخم مرغ

پیتزا تخم مرغ




مواد مورد نیاز
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا تخم مرغ
- پیاز را خرد کرده و با زردچوبه و نمک در روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پس از تغییر رنگ گوشت ، رب گوجه و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب با هم تفت می دهیم .
- تخم مرغ ها را در کاسه ای هم زده تا سفیده و زرده آن یکدست شود .
- خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
- مخلوط گوشت ، پیازچه خرد شده ، گوجه ، ریحان خرد شده و پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم ، سپس تخم مرغ هم زده را در وسط خمیر روی مواد میریزیم .
- پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا زمانی که تخم مرغ خوب پخته شده و سطح پنیر طلایی شود .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.