پیتزا تخم مرغ
پیتزا تخم مرغ
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱-۲ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۱ عدد پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم پیازچه : ۳ عدد خرد شده ریحان خرد شده : ۱ شاخه گوجه گیلاسی : ۸ تا ۱۰ عدد |
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد تخم مرغ : ۲ عدد نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم زردچوبه : ۱/۴ فاشق چای خوری روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری |
|
پیتزا تخم مرغ
- پیاز را خرد کرده و با زردچوبه و نمک در روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پس از تغییر رنگ گوشت ، رب گوجه و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب با هم تفت می دهیم .
- تخم مرغ ها را در کاسه ای هم زده تا سفیده و زرده آن یکدست شود .
- خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .
- مخلوط گوشت ، پیازچه خرد شده ، گوجه ، ریحان خرد شده و پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم ، سپس تخم مرغ هم زده را در وسط خمیر روی مواد میریزیم .
- پیتزا را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا زمانی که تخم مرغ خوب پخته شده و سطح پنیر طلایی شود .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.