پیتزا بروکلی

پیتزا بروکلی




مواد مورد نیاز
![]() ![]() کلم بروکلی : ۱۰۰ گرم |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|

پیتزا بروکلی
- خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته کرده و مقدار کمی از پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیر می پاشیم .
- کلم ، فلفل ، قارچ و زیتون را خرد کرده و روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر پیتزا باقیمانده را روی مواد ریخته و پیتزا را در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح پنیر طلایی شود .
نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.