پیتزا بادنجان

پیتزا بادنجان

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است و می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است و مصرف آن گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می درد .

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
قارچ حلقه شده : ۱۵۰ گرم
بادنجان : ۲ عدد متوسط
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیتزا بادنجان

  1. بادنجان ها را با پوست به صورت حلقه های نازک برش زده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند . سپس پیاز ها را به صورت خلالی برش زده و کمی تفت می دهیم .
  2. خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقدار کمی از پنیرپیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیرمی پاشیم .
  3. بادنجان را همرا ه پیاز و قارچ روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده را روی مواد ریخته و پیتزا را در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح پنیر طلایی شود .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا بادنجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست