پیتزا بادنجان

پیتزا بادنجان

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

بادمجان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است و می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است و مصرف آن گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را ازخطرسکته قلبی محفوظ می درد .

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا ۹۵۹۵ : ۲ عدد
پنیر پیتزا پروسس ۹۵۹۵ : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
قارچ حلقه شده : ۱۵۰ گرم
بادنجان : ۲ عدد متوسط
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پیتزا بادنجان

  1. بادنجان ها را با پوست به صورت حلقه های نازک برش زده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند . سپس پیاز ها را به صورت خلالی برش زده و کمی تفت می دهیم .
  2. خمیر پیتزای ۹۵۹۵ را از فریزر بیرون آورده تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم .سطح خمیر را به سس گوجه آغشته می کنیم و مقدار کمی از پنیرپیتزا پروسس ۹۵۹۵ را روی خمیرمی پاشیم .
  3. بادنجان را همرا ه پیاز و قارچ روی خمیر می چینیم و در آخر پنیر باقیمانده را روی مواد ریخته و پیتزا را در فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح پنیر طلایی شود .

نکته : نان پیتزا نیمه آماده است و به حرارت زیاد احتیاجی ندارد بنابراین شعله ی فر را از بالا تنظیم کنید تا سطح پنیر پیتزا کمی طلایی رنگ شود . در نهایت میتوانید به مدت ۵ دقیقه حرارت فر را از زیر هم روشن کنید تا نان پیتزا کاملا آماده شود.

پیتزا بادنجان

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست