پیراشکی گوشت و سبزیجات

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳-۴ نفر

فواید و خواص اسفناج:

۱. سلامت قلب :

اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلبی عالی هستند.علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

۲. اسفناج برای پیش گیری از آکنه:

خاصیت قلیایی اسفناج، از جمله مقدار غنی کلروفیل آن در مبارزه با باکتری ها موثر هستند که باعث آکنه می شوند.اسفناج همچنین غنی از ویتامین A است که برای کمک به پوست به هر نوع روشی، از جمله جلوگیری از سلول های مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ می شود و کاهش میزان چربی پوست ما و کمک به سلامت کلی به طور کلی، نشان داده شده است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
گوشت گوسفند یا گوساله : ۲۵۰ گرم
قارچ ورقه شده : ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده : یک عدد
اسفناج خرد شده : ۲۰۰ گرم
آب : به میزان کافی
سس کچاپ : به میزان لازم
روغن : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری

پیراشکی گوشت و سبزیجات

روش تهیه:

۱. گوشت را به صورت نوارهای باریک برش زده و با مقدار کمی آب می‌پزیم (برای ۱۵ عدد پیراشکی باید ۱۵ تکه گوشت به صورت نوار داشته باشیم) .

۲. پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس قارچ، اسفناج، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و پس از تفت مختصری شعله را خاموش میکنیم. (دقت داشته باشید مواد شما آبدار نباشد)

۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند. سپس مقداری سس کچاپ در وسط خمیر ریخته و یک تکه گوشت روی آن می‌گذاریم، مقداری پنیر پیتزا روی گوشت قرار داده و در نهایت کمی از مخلوط قارچ را روی پنیر می‌ریزیم . دو طرف خمیر را با چنگال یا دست می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند و یا در مقدار کمی روغن سرخ میکنیم  .

نکته :

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست