پیراشکی ژامبون با پنیر

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰دقیقه
زمان پخت : ۲۰دقیقه
مناسب برای : -نفر

پنیر پیتزا را با سبزیجات فراوان مصرف کنید

استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود که مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و مضرات آن را کاهش می دهد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی از نوع اشباع شده و ترانس است. اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش می‌دهد و در حقیقت فرآیند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می‌دهد. اسید چرب ترانس موجب تخریب رگ های خونی می‌شود به همین دلیل به بیماران قلبی توصیه می‌شود که تا حد امکان از پنیر پیتزا استفاده نکنند یا همراه با سبزیجات فراوان استفاده کنند. استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود که مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم
ژامبون گوشت یا مرغ : ۲۵۰ گرم خرد شده
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
سس مایونز : به میزان کافی

پیراشکی ژامبون با پنیر

روش تهیه:

۱. تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

۲. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم تا در زیر لفاف خود باز شود. سپس مقداری از مواد آماده شده را روی خمیر قرار داده و خمیر ها را به صورت رول پیچیده و درون سینی فر می‌چینیم.

۳. خمیرها را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم، به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر پخته و طلایی شود.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از چهار نوع طعم متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز۹۵۹۵، ‌خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست