پیراشکی هات داگ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰دقیقه
زمان پخت : ۶۵-۷۰دقیقه
مناسب برای : ۵نفر

ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب:

۱. باید دارای پوست براق باشند.
۲. دارای بسته بندی مناسب و بدون حباب هوا باشند.
۳. پس از پخته شدن کاهش حجم ندهند. هر قدر کیفیت گوشت بکاررفته پایین تر باشد، میزان چروکیدگی و افت حجمی سوسیس و کالباس نیز پس از پخت بیشتر خواهد بود.
۴. هر قدر درصد گوشت در فرآورده بیشتر باشد، مرغوبیت آن نیز بالاتر خواهد بود.
۵. در آنها از خرده های نان،آرد و چربی بیش از اندازه استفاده نشده باشد.
۶. فاقد گلوتن(gluten) باشند. یعنی فاقد خرده نان، پودرسیب زمینی و برنج باشند. این سوسیس و کالباس ها ایجاد حساسیت نکرده و از درصد گوشت بالاتری برخوردار میباشند.
۷. سوسیس و کالباس نباید دارای لکه های تیره و سبز رنگ باشند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : به تعدا لازم
سوسیس : به تعداد لازم
روغن : به میزان کافی

پیراشکی هات داگ

روش تهیه :

۱. سوسیس ها را سرخ کرده و میگذاریم تا سرد شوند.

۲. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس یک سوسیس را در وسط  خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را می‌بندیم (میتوانید برای باز نشدن خمیرها از خلال استفاده کنید).

۳. رول های آماده شده را در روغن سرخ می‌کنیم. 

۴ می‌توانید سوسیس ها را به صورت خام در خمیر گذاشته، سپس رولها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سوسیها پخته شوند.

نکته :

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست