پیراشکی میگو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۵دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴نفر

خواص میگو چیست؟

۱. کم‌کالری است

یکی از خواص میگو این است که این خوراکی جزو غذاهای کم کالری است. یک میگوی متوسط حدود ۷ کالری دارد، یعنی ۱۲ عدد از آن کمتر از ۸۵ کالری دارد؛ تقریبا ۱۵ کالری کمتر از یک سینه‌ی مرغ ۸۵ گرمی. یک میگوی جامبو (نوعی میگو که معمولا در کوکتل میگو سرو می‌شود) حدود ۱۴ کالری و یک قاشق چای‌خوری از سس کوکتل ۵ کالری دارد، بنابراین ۳ عدد میگوی جامبو، هرکدام با یک قاشق چای‌خوری سس کوکتل به‌عنوان پیش‌غذا، در کل ۶۰ کالری دارد؛ یعنی ۱۰ کالری کمتر از یک سوسیس انگشتی و ۲۰ کالری کمتر از دو عدد مینی امپانادا (گوشت یا میوه‌ی خردشده که در لایه‌ای از خمیر می‌پیچند و سرو می‌کنند) یا دو عدد مینی پای کیش (خوراک پنیر، گوشت و اسفناج که در لایه‌ای از خمیر ماکارونی پیچیده و طبخ می‌شود).

۲. غنی از پروتئین است

۳. حاوی مواد مغذی ضروری است

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
میگو پاک شده : ۱۵ عدد
گشنیز : ۱۰ شاخه
پیاز : یک عدد بزرگ
پودر سیر : یک قاشق مرباخوری
پودر آویشن : یک قاشق مرباخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
روغن : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
زردچوبه : نصف قاشق غذاخوری

پیراشکی میگو

روش تهیه:

۱. پیاز را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم، سپس میگو را خرد کرده و اضافه می‌کنیم. پس از تفت مختصری پودر سیر، زردچوبه، آویشن و آبلیمو را اضافه کرده تا میگو طعم دار شود.

۲. پس از پخته شدن میگو (۸ تا ۱۰ دقیقه) گشنیز را خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد افزوده تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳ خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، یه طوری که هنگام تا کردن خمیر ترک نخورد. سپس مقداری از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست