ارزش غذایی نعناع:
برگ های نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود می باشند. روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک, فیتوسترون, ساپونین ها, تریترپین ها, فلانوئیدها، کاروتنوئید, آنتوسیانین ها و غیره است. روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده می شود. این روغن امروزه به طور گسترده ای در آماده سازی خوراک ها, عطرها و برای درمان انواع مختلفی از مشکلات استفاده می شود.

پیراشکی صبحانه
روش تهیه:
۱. تخم مرغ ها را آب پز کرده و سپس آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم.
۲. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود به طوری که هنگام تا کردن خمیر نشکند.
۳. یک تکه تخم مرغ را با نصف خیارشور به همراه نمک و فلفل و نصف قاشق غذاخوری نعنا خشک داخل خمیر میریزیم و سپس با دست یا چنگال دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ میکنیم و یا در فر از قبل گرم شده با درج حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا خمیر ها طلایی شوند.
نکته :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.