پیراشکی تن ماهی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰دقیقه
زمان پخت : ۴۰دقیقه
مناسب برای : ۴-۳نفر

خواص تن ماهی

گوشت بیشتر انواع ماهیها سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا ۳ و امگا ۶ است. امگا ۳ ورمهای جلدی و داخلی را کاهش داده سرعت بهبود مشکلات قلبی را بالا میبرد و در کل امکان بروز چنین مشکلاتی را کاهش میدهد. این اسید چرب – امگا ۳ – همچنین در روغنهای نباتی مانند کانولا، کتان، گردو، ذرت و سویا یافت میشود. ماهی منبع بسیار عالی آهن،پروتئین و ویتامیتهای آ و ب هم هست و وجود آن در رژیم غذایی سالم توصیه میشود.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
تن ماهی : یک قوطی
پیاز : یک عدد
نخود سبز پخته : یک پیمانه
رب گوجه فرنگی : یک تا دو قاشق غذاخوری
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
روغن :به میزان کافی
هویج پخته شده : دو عدد متوسط

 

پیراشکی تن ماهی

روش تهیه:

۱. تن ماهی را مطابق دستور درج شده بر روی قوطی جوشانده (۲۰ دقیقه)، سپس روغن آن را خارج می‌کنیم.

۲. پیاز را نگینی خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس تن ماهی را افزوده و پس از تفت مختصری رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه می‌کنیم.

۳. هویج پخته شده را به صورت نگینی خرد کرده و با نخود فرنگی به مواد افزوده و پس از مخلوط شدن شعله را خاموش می‌کنیم.

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، بطوری که خمیر هنگام تا کردن ترک نخورد. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست