پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی

پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی

پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ - ۳۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

ماهی تن میزان قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری بدن را داراست  هم چنین از میزان چربی و کلسترول پایینی دارد.

از دیگر موادمغذی این نوع ماهی میتوان به انواع ویتامین های محلول در آب و محلول در چربی و انواع مواد معدنی مانند سدیم، آهن، فسفر، سلنیوم، روی، منگنز و مس اشاره کرد.

سیب زمینی نیز غنی از فیبر و پتاسیم است که بیشترین فایده برای کمک به کاهش فشار خون و محافظت از قلب را دارد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
تن ماهی : یک قوطی
سیب زمینی : یک عدد متوسط
پیاز : یک عدد
جعفری : ۱۰ شاخه
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان کافی

پیراشکی تن ماهی با سیب زمینی

۱.تن ماهی را مطابق دستور درج شده بر روی قوطی جوشانده ( ۲۰ دقیقه ) ، سپس روغن آن را خارج می کنیم .

۲.سیب زمینی را آب پز کرده و  خرد میکنیم .

۳. پیاز را ریز کرده و در مقداری روغن به همراه فلفل قرمز تفت مختصری میدهیم ،‌ سپس تن ماهی ،‌سیب زمینی و جعفری خردشده را به آن اضافه میکنیم .

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه خمیر هنگام تا خوردن ترک نخورد . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته : 

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست