رول مرغ با ادویه کاری

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

ارزش غذایی ادویه کاری

  • آب  : ۸.۸ گرم
  • انرژی : ۳۲۵ کیلو کالری
  • پروتئین : ۱۴.۲۹ گرم
  • چربی کل  : ۱۴.۰۱ گرم
  • کربوهیدرات، بر حسب تفاوت گرم :۵۵.۸۳ گرم
  • فیبر ، رژیم غذایی کل  :۵۳.۲ گرم
  • شکر، کل  : ۲.۷۶ گرم
  • کلسیم،  : ۵۲۵ میلی گرم
  • آهن : ۱۹.۱ میلی گرم
  • منیزیم : ۲۵۵ میلی گرم
  • فسفر : ۳۶۷ میلی گرم
  • پتاسیم : ۱۱۷۰ میلی گرم
  • سدیم : ۵۲ میلی گرم

مواد مورد نیاز :


 

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : هشت ورق
سینه مرغ تکه شده : دو فنجان
پیازچه : ۲ عدد
لیمو : یک عدد
سیر : ۲ حبه
پیاز : ۱ عدد

روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
پودر نان خشک : ۱/۴ فنجان
پودر کاری : دو قاشق چای خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم
کره ذوب شده : ۴ قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده : ۱ قاشق غذاخوری

رول مرغ با ادویه کاری

روش تهیه:

۱. روغن زیتون را در ظرف ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم، پیاز حلقه شده را به ظرف اضافه کرده و سرخ می‌کنیم تا بافت آن نرم شود. (حدود ۵ دقیقه)

۲. سیر و پیازچه خردشده را به ظرف اضافه میکنیم و همه را با هم تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

۳. حرارت را کم کرده ، پودر کاری را به مواد اضافه می‌کنیم در حدود ۲ الی ۳ دقیقه بیشتر تفت داده و سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

۴. مرغ و سپس گشنیز خردشده را به ظرف اضافه می‌کنیم .

۵. پوست لیمو و آبلیمو را به مواد اضافه می‌کنیم .

۶. نمک و فلفل را به ظرف اضافه می‌کنیم و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم .

۷. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود. (بک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود، در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن قرار می‌دهیم) .

۸. یک لایه از خمیر را برداشته، سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم و سپس روی آن را مقداری پودر نان می‌ریزیم ، این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار می‌کنیم تا در نهایت ۴ لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم.

۹. نیمی از مواد را برداشته و کنار خمیر در راستای طول آن می‌ریزیم ، و سپس آن را رول می‌کنیم.

۱۰. رول دیگر را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آنها را درون سینی فر می‌چینیم.

۱۱. سطح رولها را با الباقی کره ذوب شده مرطوب کرده و سپس روی آنها را برش می‌زنیم.

۱۲. سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم تا سطح خمیر به خوبی طلایی شود.

۱۳. در نهایت لقمه های برش خورده یوفکا مرغ و کاری را درون ظرف مورد نظر قرار داده و میتوان با پیازچه خردشده تزئین کرده و سرو کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست