در میان ماهیهای مختلف، ماهی سالمون یکی از مغذیترین غذاها در جهان است. این ماهی چرب محبوب، سرشار از مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی است و میتواند عوامل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و علائم افسردگی را کاهش دهد. گوشت ماهی سالمون بسیار لذیذ است و میتوان آن را به روشهای متفاوتی طبخ کرد.
رول ماهی سالمون و سبزیجات با یوفکا
رول ماهی سالمون و سبزیجات با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۴ برگ ماهی سالمون : ۵۰۰ گرم تره فرنگی : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد سویا سس : ۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل رنده شده : ۱ تکه کوچک روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری کره ذوب شده : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم |
|
رول ماهی سالمون و سبزیجات با یوفکا
۱. ماهی را به خوبی تمیز کرده و میشوییم .۲. در درون ظرفیروغن زیتون ، سویا سس ، زنجبیل و فلفل قرمز بر روی ماهی ها ریخته به مدت حدودا ۲۰ دقیقه در آن میخوابانیم تا به خوبی طعم دار شود .
۳. در این حین تره فرنگی را به صورت نواری برش میزنیم .
۴. پیاز را نیز ریز کرده و به تره فرنگی اضافه میکنیم .
۵. ماهی ها را به تکه های مربعی حدودا ۲ در ۲ برش میزنیم .
۶. شوید را نیز کمی خرد میکنیم .
۷. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است ک یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
۸. مقداری از پیاز و تره فرنگی را بر روی خمیری که سطح آن را به خوبی با کره ذوب شده مرطوب کردیم میریزیم .
۹. چند تکه از ماهی را بر روی پیاز میگذاریم و بعد روی آنها نیز مقداری شوید میریزیم .
۱۰. خمیر را رول میکنیم .
۱۱. تمامی رولها را به همین ترتیب آماده کرده و در درون روغن سرخ میکنیم .
۱۲. در نهایت رول سالمون و سبزیحان را در ظرف مورد نظر گذاشته و آن را با هر نوع سبزیجات دلخواه سرو میکنیم .